Home  |  Massages  |  Cursussen/Workshops  |  Door wie  |  Meer info  |  Tarieven  |  Contact

 

 

 

 

 

 

Balansia Massages

 

Praktijk voor Massage en Therapie

te Apeldoorn

 

   

Klik hier voor aanbiedingen van onze partner

 

Hieronder kun je lezen wat cliŽnten van de massage of workshop vonden.

 

Ervaringen / Beoordelingen

door cliŽnten

 

De massage door Kees vond ik heel goed. Er werd goed afgestemd wat ik graag wilde. Er werd geregeld gevraagd of het goed voelde en of ik de druk van de massagegrepen graag steviger wilde of juist zachter. Er werd integer en duidelijk met me omgegaan.

Nanda uit A.


 

Ik vond de massage bij Balansia heel ontspannend. Een volgende keer zou ik zeker extra tijd bijboeken. Want een uur is zo voorbij, zeker als je er zo van aan het genieten bent.

Desiree uit E.


 

De massage was in een woord uitstekend! Het was een fijne en ontspannen massage en ik zou het zo weer doen. Zodra ik weer in de gelegenheid ben zien we elkaar weer.

Richard


 

Ik vond de massage heel ontspannend. Ik had spanning in mijn nek en die is goed weg gemasseerd. En fijn dat we ons dochtertje van 4 maanden ook konden meenemen. Ze bleef gelukkig rustig.

Vanessa uit A.


 

Als verjaardagscadeau voor mijn vriendin had ik voor ons samen de workshop Klassieke massage van de rug geboekt. Pas vlak voor de workshop heb ik haar verteld wat we gingen doen. Ze vond het een fijne verrassing en was meteen enthousiast. Mijn vriendin en ik vonden de workshop heel goed. Duidelijk, rustig en ontspannend. We hebben er samen veel van geleerd en er erg van genoten. Het was echt een geslaagd cadeau. bedankt Kees!

Emiel uit K.


 

De massage is me uitstekend bevallen. Met veel rust en plezier en in een ontspannen sfeer. Bij deze nogmaals bedankt en ik kom zeker terug!

Anny uit B.


 

Een heerlijke relaxte massage gekregen van Kees. Ik heb een uur lang er van genoten en mijn spieren zijn weer heerlijk soepel. Een echte aanrader deze masseur!

Jeroen uit A.


 

De massage was heel goed. Vooral de benen lekker stevig. Heb de hele dag wat rustig aan gedaan om de behandeling te ervaren en vanmorgen stond ik fit op. Bedankt!

Marja uit B.


 

Met ons tweeŽn hebben wij een massage geboekt. We werden vriendelijk en prettig ontvangen door Kees in een sfeervolle, rustig ingerichte praktijkruimte. De waxinelichtjes en rustige muziek zorgden voor een ontspannen en ongedwongen sfeer. Er was water en thee waar we gedurende de hele behandeling gebruik van konden maken. 

Mijn partner E werd als eerste gemasseerd. E heeft al geruime tijd last van zijn schouders en nek en eerdere pogingen voor massage waren weleens pijnlijk geweest. De massage van Kees niet. Kees masseerde zijn nek, schouderpartij en rug op een zeer ontspannen en prettige wijze. E kon zelf bepalen hoeveel druk Kees zette en aangeven wat prettig was. Het was te merken dat Kees veel ervaring had en E kwam door de massage erg tot rust. Na een uurtje voelden zijn wervels, schouders en nek heerlijk ontspannen en stukken minder pijnlijk. Het was prettig om zelf aan te kunnen geven wat goed voelde. 

Daarna kwam ik, B, aan de beurt. Ik heb geregeld last van een lichtelijk stijve nek. Ik koos in overleg met Kees voor een combinatie van een energetische massage van mijn rug en schouders, een klassieke massage van mijn nek, en een energetische massage van hoofd en gelaat. Mijn massage was ook zeer prettig. Ook mijn nek kwam stukje bij beetje los. Kees heeft een hele rustige en effectieve manier van masseren. Al na vijf minuten voelde ik een ultieme ontspanning door mijn gehele lichaam, wat heerlijk was na een aantal drukke weken. 

Beide uren waren zo voorbij. We hadden de gelegenheid om een massage bij te boeken, in verband met andere plannen deze dag hebben we hier helaas geen gebruik van kunnen maken. 

Erik en Barbara uit U.


 

We hadden beiden een prima massage. Fijn overleg gehad over de behandeling.

Martin en Michelle uit L.


 

Wij vonden de workshop ontzettend leuk en leerzaam. Je werd heerlijk gemasseerd en leerde het ook nog, dus dat was een ideale combinatie!

Margit en Maico uit B.


 

Uitstekende, professionele massage en goed in overleg.

Wil uit W.


 

Kees heeft de workshop massage ís avonds bij ons thuis gegeven. We vonden het heel fijn dat hij bereid was dit te doen (tegen vergoeding van de reiskosten), temeer omdat we niet in de buurt van Apeldoorn wonen. Ik heb mijn partner pas vlak voor de workshop verteld wat er zou gebeuren, zodat het echt een verrassing was (verjaardagscadeau). Kees had alles bij zich: massagetafel, grote schone handdoeken, massageolie, enz. We zijn erg tevreden over de workshop. Prettige sfeer, professionele aanpak.

Linda uit M.


 

We hebben het erg naar onze zin gehad tijdens de workshop. We hadden gekozen voor de klassieke massage van de rug, schouders en nek. Echt een leuke, leerzame en ontspannen ervaring! Alles werd goed uitgelegd en voorgedaan (handelingen, massagegrepen, lichaamshouding, enz.). En bij het zelf oefenen kregen we goede feedback op een prettige manier. We voelden ons goed op ons gemak. De sfeervolle ruimte droeg hier ook aan bij, de temperatuur was heerlijk aangenaam en er werd zachte en rustgevende muziek gedraaid. We mochten zelf kiezen welke olie er gebruikt werd en konden aangeven wat we prettig en niet prettig vonden. Kees had de les duidelijk op papier gezet en dit kregen we mee, zodat we de massage thuis verder in praktijk kunnen brengen. We kijken terug op een fantastische middag! Kees, heel erg bedankt. We zien uit naar de volgende afspraak!

Judith en Mitchell uit Z.


 

De workshop vond ik heel goed. Ik volgde hem samen met mijn 11-jarige dochter, Uitleg was duidelijk, rustig en vriendelijk. Een rustige. prettige omgeving met een lekker warme temperatuur, rustgevende muziek. Gastvrij.  Mijn dochter vond het ook heel erg leuk. Kees legde het zo uit dat het voor haar ook goed te volgen was.

Sandra uit A.


 

Heb gisteren een klassieke massage van rug/schouders/nek en een energetische massage van hoofd/gezicht en armen en handen gehad, het was echt zo ontspannend! Heb vannacht als een roos geslapen. Er werd goed rekening gehouden of het niet te hard of te zacht werd gemasseerd. Maar zodra je de behandelkamer al binnen komt wordt je al rustig. Heerlijk warm en geurend, dus ontspannen geen probleem! Kees tot snel :-)  ZEKER EEN AANRADER!

Esther uit A.


 

Heel goede workshop. Eerst de klassieke massage van de rug (heel ontspannend) en daarna de energetische massage van de benen (heel bijzonder). We hebben een zeer ontspannende dag gehad. Masseren blijkt moeilijker dan verwacht, maar de begeleiding kwam zeer professioneel en geduldig over en nam alle tijd en rust om met ons te oefenen. Bedankt!

Marijke uit U.


 

De workshop was gewoon heel leuk! De uitleg was duidelijk en ook de begeleiding was prettig. Het was een verrassing voor mijn vriend. Ik had het tot het laatst toe voor hem geheim gehouden. Pas toen we in de massagepraktijk kwamen, mocht hij raden wat we gingen doen. Het was echt een geslaagd cadeau! Heel erg bedankt voor deze workshop. We hebben er echt van genoten!

Jacobine uit A.


 

Het was wederom een heerlijke massage, zowel ontspannend als verlichtend. Ik had nog nooit eerder een massage van mijn armen gehad. Merkte de dagen erop minder pijn bij t computeren. Super!

Barbara uit U.


 

De massage was heerlijk ontspannend! Kees vroeg meerdere keren of de druk van de massage goed was en dat vond ik prettig. De spanning in mijn rug en schouders voelde na de behandeling al een stuk minder. Ik kom zeker nog eens terug!

Robin uit A.


 

De massages werken erg goed, mijn schouders en rug voelen steeds soepeler aan. Terwijl ik nog maar twee keer geweest ben. De ruimte waar de massages gegeven worden voelt rustig en ontspannend aan. Oftewel ik ga zeker vaker een massage hier boeken!

Moniek uit A.


 

Klik hier voor aanbiedingen van onze partner

 

 

 

*****

Trefwoorden: holistische massage, Klassieke massage, Energetische massage, Ontspanningsmassage,

liteit

 

 
Trefwoorden: nekpijn, schouderpijn, lage rugklachten, stijfheid, holistische massage, zwangerschapsmassage, praktijk, massagepraktijk

eind