Home  |  Massages  |  In goede handen  |  Meer infoTarieven  |  Contact

 

 

 

 

 

Balansia Massages

Praktijk voor Massage en Therapie

te Apeldoorn

 

 

 

 

In goede handen

 

Ik (nette, verzorgde man - Liever een vrouw? Klik dan hier -, HBO-niveau, getrouwd met een geweldige vrouw en trotse vader van twee prachtige, schoolgaande kinderen) heb verschillende massagecursussen gevolgd, o.a. ontspanningsmassage, Rebalancing, Massageacademie, en - last but nog least! - de zeer goede en gedegen opleiding op Holos, Academie voor Massagetherapie (www.holos.nl). Om bij te blijven en nieuwe ontwikkelingen te volgen, volg ik regelmatig nieuwe cursussen.

 

Naast mijn massagepraktijk werk ik enkele weken per jaar als masseur in een gerenommeerd wellness hotel in Oostenrijk.

 

Graag ontvang ik je in mijn praktijk of kom ik (in overleg, tegen meerprijs) naar je toe. Welkom in mijn praktijk! Meer informatie over mij

 

Hoe cliŽnten mijn massages en workshops beoordeelden

 

Klik hier voor aanbiedingen van onze partner

 

 

 

 

------------------------------------

Trefwoorden: masseur, nekpijn, schouderpijn, lage rugklachten, stijfheid, holistische massage