Home  |  Massages  |  In goede handen  |  Meer infoTarieven  |  Contact

 

 

 

 

Balansia Massages

 

Praktijk voor Massage en Therapie

te Apeldoorn

 

 

 

Nieuws

 

Moederdag 2010 actie! 1) Maar liefst 50% korting op alle massages voor een moeder die in mei 2010 worden geboekt. Of:

2) Geef moeder een massage cadeau en ontvang gratis zelf ook een cadeaubon voor een massage naar keuze (waarde cadeaubon voor jou is gelijk aan bedrag cadeaubon voor moeder).

Of je nu voor 1 of voor 2 kiest: klik hier om naam en adresgegevens door te geven. Je ontvangt dan de cadeaubon op het door jou opgegeven adres. Wil je eerst meer informatie, stuur dan een mailtje naar info@balansia.nl. Je kunt daarin ook je telefoonnummer vermelden, dan kan ik je eventueel bellen.

 

Actie van de maand

Deze maand krijg je 20% korting voor een energetische massage van minimaal 1 uur, als je bij het maken van de afspraak de actiecode 10energ60 aan me doorgeeft.

 

Kennismakingsmassage

Omdat voor sommige mensen die onbekend zijn met een massage, de drempel hoog kan zijn, bied ik de mogelijkheid van een kennismakingsafspraak. We maken kennis met elkaar, we drinken gezellig wat en, als je eraan toe bent, kun je in overleg een massage van de voeten of handen, of een rug/nek/schoudermassage krijgen. Ben je er nog niet aan toe, dan laten we de massage achterwege. Respect voor jou en voor jouw keuzet, dat staat voorop. De ervaring leert dat voor deze mensen hierdoor de drempel veel lager wordt om later een reguliere massagebehandeling te ontvangen.

Vraag naar het zeer voordelige tarief en de voorwaarden van deze kennismakingsmassage!

 

Kans op een gratis massage

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en win een massagebon! Elke keer dat de nieuwsbrief uitkomt, wordt er een massagebon verloot onder alle ingeschreven adressen (minimaal 30).

In elke editie van de nieuwsbrief  (ca. 1 tot 6 keer per jaar) vind je:

- een massagebon verloting

- leerzame artikelen over massage

- product- en cursusaanbevelingen

Wil je ook bijdragen aan de nieuwsbrief? In de vorm van een artikel, product of reclame? Neem dan contact op.

 

 

 

------------------------------------

Trefwoorden: nekpijn, schouderpijn, lage rugklachten, stijfheid, holistische massage